Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per optimitzar el teva navegació, adaptar-se a les teves preferències i realitzar tasques analítiques. En continuar navegant acceptes la nostra política de cookies.

Més informació D'acord

COM TREBALLEM?

CONÈIXER AL NOSTRE CLIENT
Escoltem les necessitats dels nostres clients per poder-los oferir el producte o servei que millor s’ajusti a les seves necessitats. Estudiem el mercat, valorem l’immoble, avaluem la situació i oferim el millor valor o producte.

ASSESSORAMENT PERSONALITZAT
El nostre servei personalitzat garanteix  al nostre client, obtenir el màxim valor de la seva propietat. Oferim un servei complet i totalment gratuït d’assessorament, fotografia i home staging que posiciona el  seu immoble de forma immediata ,

MÀXIMA DIFUSIÓ
Treballem amb els portals immobiliaris  de més referència al mercat immobiliari, ens apropem als clients potencials mitjançant newletters i missatges al telèfon, treballem a nivell de xarxes i mitjançant la nostra web per aconseguir la máxima difusió i repercusió del teu immoble.

APIALIA
Prestigi forma part del grup APIALIA, que és l’agrupació de més de 20 immobiliàries de Terrassa, que permet aconseguir arribar a molt més públic potencial i que la venda sigui més ràpida.

TRÀMITS
Seguim amb tu fins al final. Un cop realitzada la venda, el nostre departament jurídic s’ocuparà de tots els tràmits, contractes, inscripcions, etc….. perquè tu no t’hagis de preocupar de res.

Li venem l'immoble

Dades de contacte
Dades de l'immoble
Règim
Envia